6/27/10

Fedor and co.

mma talk:)

10 comments :

  1. mene je to ultimativno razveselilo. proveo sam između 4 ujutro kad je počelo, pa do podne po internetu i čitao, komentirao...

    zašto?

    1. zato što su Fedorovi fanovi luđi od viceva o Chucku Norrisu.

    2. zato što je Fedor toliko patio na auru "nepobjedivosti" da se s nikim nije htio fajtati. sad će valjda razmisliti o jačim protivnicima da se opet dokaže.

    a i Werdum je super tip: svjetska BJJ klasa, ima dvije škole u Hrvatskoj (relativno blizu mene, u Podsusedu, i u mom rodnom Karlovcu), a zanimljivo je da kad god može svoje borce podržava, dolazi na natjecanja i sjedi im u kutu iako se mahom radi o bijelim i plavim pojasevima. iako ne treniram kod njega (nego u strogo konkurentskom Allianceu) - čovjek mi je STRAŠNO drag.

    plus jesi vidio kako je bio kul u svlačionici? negdje usred eventa kamera pokaže Fedorovu svlačionicu i Fedor šuti, a sva publika viče i urla. onda pokažu Werdumovu svlačionicu i publika šuti, a Fabrizio i ekipa počnu navijati i vikati imitirajući publiku (kao - i kad mene vide svi počnu vikati i navijati ;-)) to je bilo urnebesno.

    ReplyDelete
  2. vjerojatno si u pravu, ali kad ja uvijek naginjem udaračima:)

    ReplyDelete
  3. ja sam po vokaciji udarač, iako u zadnje vrijeme treniram najviše BJJ (zato kaj mi fali, ne zato kaj bi mi to bila najjača strana), ali ima nešto čarobno u jiu jitsuu... ono kad Mirko tuče i tuče Minotaura i hop! odjednom tapka kao da ga svi vrazi gone.

    ili ovo sad... nema sumnje da je Fedor triput bolji MMA borac od Werduma, ali - jedna glupost (pokušaj završavanja BJJ meštra na podu) - i ode mas' u propast.

    a da i ne spominjem kako sam kao klinac mislio da hrvači nemaju nikakve, ali nikakve šanse protiv kick boxera. mi smo se smijali frendovima koji su trenirali judo ili hrvanje. ono - kaj vam to vrijedi u stvarnom svijetu? i onda smo gledali UFC 1,2,3,4... jebote. onaj jadni žgoljo kida udove svjetskim kickboxing klasama.

    otad mi je, koliko god da sam ne spadam u taj krug - najdraže vidjeti da borba završi gušenjem ili polugom.

    ReplyDelete
  4. Jes, totalno si u pravu kad je jedan na jedan, al kad ti uleti pet seljačina sa sipkama, za q ti đijuđicu:) unda treba bit brz, precizan i ubojit:)
    Evo njemci sprašili engleze, a ja oduvik navijam za otočane, tako da je danas sportski dan onako:)

    ReplyDelete
  5. ne bih htio biti partibrejker, ali ako ti uleti pet seljačina sa šipkama ne treba biti ubojit nego pokriti glavu i ne vraćati kako ih ne bi previše raspizdio (brzo trčanje također može upaliti).

    enivej - nebitno. ja opet ne volim otočane (pristalica sam finog, tehničkog nogometa sa juga Amerike i blesavaca iz Afrike), tak da je meni sportski dan iz snova :-)

    a što se tiče trbušastih fajtera, Roy Nelson je nepravedno podcijenjen. ne bih uložio sve što imam na JDS-a... ako Nelsonov trbuh završi negdje na Santosu, teško da će ustati.

    a Fedor je ipak maneken prema Royu.

    ReplyDelete
  6. ono: http://assets.sbnation.com/imported_assets/25990/610x.jpg

    usporedi sa lijepim bijelim Fedorom: http://i736.photobucket.com/albums/xx3/babyshaker/Untitled-1.jpg

    :-)

    ako netko ne zna - GOAT ne znači samo jarac, već i Greatest Of All Time

    sorry, znam da sam troll, ali ne mogu si pomoći - tako sam sretan

    ReplyDelete
  7. znam roya, to mi je najnoviji favorit, pravi debeli predstavnik, kako je samo onog čačkalicu struvea rastavija:)

    ReplyDelete
  8. ovaj trbo je totalni car :-)))
    kako skače i mlati, jebate! super.
    meni je totalna enigma onaj Shane Carwin, frajer je strojarski inžinjer (koji i radi u struci!), a osim toga tuče ljude za pare. sjajno.

    ReplyDelete
  9. jes Filipe, i još je počeo trenirati u 31 godini:)

    ReplyDelete
  10. ali ne valja podcijeniti ni Roya. slušam stalno o "new breed of UFC heavyweight" i nitko nigdje ne spominje Roya. a čovjek je samo takav jijujitsu meštar + što je, eto, ko od šale srušio kick-boxing toran (Struvea). borba poda ni vidjela nije.

    ne velim da ga JDS ne može nokautirati. ono - nokautirao je skoro sve što mu se našlo na putu - ali vjerujem da Roy može izdržati i dovući Santosa na pod. e tamo Santos nema što tražiti pa da tristo puta trenira sa Minotaurom.

    dokaz?

    http://www.youtube.com/watch?v=2dj5xMeXybs

    ReplyDelete