7/4/10

Zipperstein



Zipperstein - Threadless, Best T-shirts Ever

8 comments :

  1. Opet super(pretpostavljam da je za majicu :)), kako radiš ove lajt efekte na lijevoj strani, PS ili olovka?

    ReplyDelete
  2. jes vala, dobar zipperstein.
    nego, jes vidio ovo?

    http://www.mmatko.com/brock-lesnar-vs-shane-carwin-fight-video-ufc-116-heavyweight-championship/

    kako je carwin glupo spljugo kravatu...a u prvoj rundi ga je tuko ko magarca :-(

    ReplyDelete
  3. Maxim, sve je fotošop, dim je isto fotošop, ali najsitniji halfton. Zapravo, umjesto što crtam po papiru, crtao sam po tabletu.

    Kelava, naravno da sam gledao, ponovio se opet sindrom prevelike mase mišića koji su mu za 5 minuta isisali svu količinu kisika i to je bilo evidentno. lesnar može izdržat ka konj, jedino ga možeš dobit nekim submišnom.

    ReplyDelete
  4. a i ti submišni su polako prošlost (kako se uči i vježba). u Mir II nije bilo šanse za submišn, a Mir ima opasno brz gard.

    ja ipak tipujem da bi ga upravo Carwin kad bi se ponovilo mogao nokautirati boksačkim tehnikama. mislim, čovjek je svu snagu ispucao mlateći po Brockovim tricepsima (džinovskim).

    ste skužili da kad Brock pokrije glavu tim ručerdama nema ni milimetra kuda može šaka proći??? biiizarno.

    enivej, zanimljivo je i kako ti mišićavci imaju ozbiljnu tendenciju gubljenja arm-čokovima (arm-triangle, triangle, reverse triangle...) to je baš zato kaj imaju tolika hipertrofirana ramena da ih nemreju izvući jednom kad se sklopi trokut.

    sve u svemu, od trenutka kad su legli na pod bilo je jasno po što Brock ide (nije pošćur apao da tuče, a ostala su mu u polegnutom ful mauntu bez kimona točno dva submišna: arm triangle i kimura - i ajmo reć strejt armbar, ali to je isti k...)

    kimura (ili strejt armbar) na onakvu Carwinovu ručerdu je znanstvena fantastika... elem: svi su znali po kaj ide, ali Carwin ga nije znao/mogao zaustaviti.

    bravo!

    (iako mi ide na kurac i volio bih da ga netko malo istofa)

    ReplyDelete
  5. @jurica elem: svi su znali po kaj ide, ali Carwin ga nije znao/mogao zaustaviti.

    Definitivno nije mogao, znao je vjerojatno, ali ona pauza izmedju rundi mi je sve rekla. Čovjek nije mogao stajati na nogama, totalni gubitak snage.
    Samo jedna info za neupučene, ovo mu je prvi put da se u zivotu borio 2. rundu:))))

    ReplyDelete
  6. a jel tak da bi bilo lijepo vidjeti da ga netko malo prebije (Lesnara)?

    puste sanje... za sad.

    dodatni info za neupućene: Carwin, za razliku od valjda svih ostalih u UFC-u, nije čisti profić. odnosno, radi puno radno vrijeme osim što se taba. nisam jedini koji se pita bi li mu možda pluća bila punija da se koncentrira samo na fajt i da trenira koliko i Brock?

    a i dobra je fora bila na sherdogu (ovo će pak skužiti samo ekstra upućeni): "behold the next generation of mid-thirties wrestlers who gas after 4 minutes" :-P

    ***

    inače. lud ti je Ziperštajn. još bi mi jači bio da je malo na stranu, pa da se otvara preko oka (gdi je nacrtani ciferšlus), ali valjda se nije moglo kompozicijski.

    lud je ;-)

    ReplyDelete