1/12/10

Zuda comics

Uvatila me opet volja za stripom, što je dobro, vrlo dobro.

Radim jedan strip po jednoj mojoj staroj ideji. 8 tabli položenog formata, u stvari projekt je puno veći, ali na Zudu dižeš (aploudiraš, šta bi rekla moja pokojna baba) samo 8 strana, plus toga šalješ još i textualni nastavak priče do 200 znakova (kratki) i drugi 2000 znakova (duži, zato jer ima jednu nulu više).

Slijedi procijena staffa i upadanje ili ne u natjecanje, a ja ću naravno upasti jer sam jak, lijep, dobar i kvalitetan. Ju dont bilivit?! Vi vil si, Juuu madrfakers!! Aj don't zajebajen!!!!!

Zuda je inače podkuća (ćer) DC comicsa i ima vrhunskih stripova... bute se iznendaili. Ali ja ulazim, bez obzira!

Koji qrac ja to ovdje pišem? WTF? Zbog broja postova????? Helouuu????? Votafak???

E, pa nije, triba mi čouk koji moje neovisne hrvatske katoličke riječi može prevesti na engleski, jer ako ja buden privodija, strip će bit izbačen ne iz konkurencije nego će se možda ljudi (merkenjci) i uvridit.

Ovo nije nagradna igra. Ovo je čisto žicanje!!!!!

4 comments :

  1. ak se ne javi nitko kompetentniji, i cuen tray mi hund ut eet...

    ali nek se bolje javi netko kompetentniji. Emir Pašanović je studirao u Amerika i ima volja uglavnom. kaj ne pitaš njega?

    ReplyDelete
  2. e, i gdi se to šalje? na poslu radim s profi dizajnerom i pristao je bojati neki strip. ja sam to mislio na nivou Kajgod magazina, ali ako imam veći motiv, barem ću se više potruditi, pa će konačni produkt vjerojatno ljepše izgledati... kad ga objavim na Kajgodu ;-)

    ReplyDelete
  3. jeeeee, bice stripova o'dje!!!!

    ReplyDelete